Nooit genoeg jasjes
Vul je kledingkast

Retourneren of ruilen

Mocht je Te Gekke Jasje toch niet naar je zin zijn, dan kun je deze uiteraard retour sturen. Wel vragen we je eerst het retourformulier in te vullen. Ruilen voor een andere maat kan ook!

RETOURNEREN

Je aangekochte item kun je binnen 14 dagen - mits het item ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is - na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar onderstaand adres. Vergeet niet het ingevulde retourformulier bij te voegen.

Geen zin om te printen? Maak een account aan en meld hier je retour aan. Dit
kan ook als je je bestelling hebt gedaan als gast. 

Er mag uiteraard geen make-up op de jasjes zitten en het label dient nog aan het jasjes bevestigd te zijn. Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track &  Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is! Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald.

 

RETOURVOORWAARDEN

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.
  • Het artikel mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn.
  • Pas op met make-up: een artikel met make-up vlekken wordt niet retour genomen.
  • Bestellingen die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden niet retour genomen.
  • Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid. Check ook altijd de wasvoorschriften op de website.

 

RUILEN

Het is ook mogelijk om te ruilen! Geef dit aan op het retourformulier en we sturen je een andere maat toe als deze op voorraad is.

Ons Retouradres

Te Gekke Jasjes

Boterdorpse Verlaat 11

3055XA

Rotterdam

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Nooit genoeg jasjes
Vul je kledingkast